Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Piatra de temelie a viziunii noastre – calitatea pe care o cauți, grija pe care o meriți!

La Smile Avenue

Ne concentrăm pe sănătatea dumneavoastră dentară. Specialiștii noștri instruiți și tehnologia de ultimă generație vă asigură că la fiecare vizită aveți acces la servicii complete pentru prevenirea problemelor, precum și pentru menținerea igienei orale! Investiția în dezvoltarea tehnologiei ne permite să oferim tratamente personalizate cu rezultate de succes.

Inaugurat în anul 2020, centrul de excelență în medicină dentară s-a născut atât din pasiunea noastră pentru cele mai înalte standarde de practică în stomatologie cât și din dorința de a oferi pieței locale și nu numai, servicii stomatologice care promovează confortul și starea de bine a pacientului, eliminând pe cât posibil disconfortul resimțit în timpul tratamentelor.

 

Așadar, Smile Avenue înseamnă, înainte de toate, locul în care ai parte de o experiență diferită a vizitei la medicul stomatolog. Suntem susținători ai relațiilor medic-pacient bazate pe grijă, empatie, răbdare și comunicare.

 

În orice aspect al activității noastre, avem o singură misiune: aceea de îmbunătățire continuă atât a calității serviciilor cât și a experienței pacienților care ne treg pragul.

 

  • Facem tot ce ne stă în putință pentru a atenua disconfortul fiecărui tratament.

  • Investim în echipamente de ultimă generație, mijloace sigure de igienă și sterilizare.

  • Suntem prompți și respectăm programările pentru că prețuim timpul fiecăruia.

  • Abordăm soluții personalizate de tratament în funcție de necesitățile tale.

Descoperă Smile Avenue – pasiune pentru inovație și excelență!

 

Te așteptăm într-o atmosferă prietenoasă, caldă și relaxantă, totul pentru ca vizitele neplăcute la stomatolog să aparțină trecutului.