Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Tratamente

Endodonție

Tratamentul endodontic, mai cunoscut ca terapia canalului radicular, este o procedură stomatologică esențială care se focalizează pe îngrijirea partea internă a dintelui - pulpa dentară și canalele radiculare.

Află mai multe

Parodontologie

Parodontologia este specialitatea stomatologică ce are ca scop studierea întregului sistem ce menține dinții în alveolele oaselor maxilare.

Află mai multe

Estetică dentară

Estetica este știința și arta frumuseții. Prin restaurarea zâmbetului natural al unei persoane, stomatologia estetică îmbunătățește imaginea de sine a acesteia, ceea ce o face să se simtă mai încrezătoare în sine și în cei din jur.

Află mai multe

Implantologie

Implantologia este specialitatea stomatologică chirurgicală prin care dinții pierduți sau grav deterorați sunt restaurați cu ajutorul implantului dentar.

Află mai multe

Chirurgie dentară

Chirurgia dento-alveolară sau mai simplu, chirurgia orală, include o serie de intervenții ce au ca scop tratamentul eficient al afecțiunilor orale complicate.

Află mai multe

Protetică dentară

Refacerea dinților prin lucrări fixe precum fațetele, coroanele și punțile dentare, se realizează cu ajutorul ramurii stomatologice numită protetică dentară.

Află mai multe

Pedodonție

Pedodonția, cunoscută și ca stomatologie pediatrică, este practica de prevenire a bolilor dentare la copii și adolescenți.

Află mai multe

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei moderne care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul anumitor probleme dentare, cum ar fi dinții strâmbi sau nealiniați.

Află mai multe

Profilaxie

Pentru întreținerea sănătății dentare și identificarea timpurie a problemelor dentare, medicii specialiști din cadrul clinicii noastre recomandă efectuarea controlului stomatologic de rutină de cel puțin două ori pe an.

Află mai multe