Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Medicul stomatolog estetician vă redă încrederea în sine cu planuri de tratament de albire a dinților pentru adolescenți sau adulți care doresc albi perlați mai albi fără durere!

Estetica este știința și arta frumuseții. Prin restaurarea zâmbetului natural al unei persoane, stomatologia estetică îmbunătățește imaginea de sine a acesteia, ceea ce o face să se simtă mai încrezătoare în sine și în cei din jur.

 

Beneficiile tratamentelor de estetică dentară:

  • Îmbunătățirea sănătății orale
  • Crește încrederea și stima de sine
  • Armonizarea trăsăturilor feței
  • Modalitate excelentă de a avea un nou început în viață, cu un zâmbet complet
  • Rezultate imediate și fără durere
  • Pacientul își poate alege nuanța și forma dinților, în funcție de preferințe și dorințe
  • Albirea dentară

 

Un zâmbet mai alb este ceva la care visăm cu toții. Dar nu este întotdeauna ușor de obținut, motiv pentru care atât de mulți oameni apelează la produsele de albire a dinților. Acestea sunt concepute pentru a vă ajuta să obțineți dinții albi care vă vor face zâmbetul să arate mai strălucitor și mai atractiv. Acestea pot fi folosite acasă sau în cabinetul stomatologic, în funcție de cât timp aveți la dispoziție.

 

În clinica noastră avem grijă de aspectul zâmbetului tău cu ajutorul aparatului Philips Zoom, ce conferă o modalitate sigură și rapidă de a vă albi dinții. În doar 45 de minute, poți avea dinți cu până la 8 nuanțe mai albi, fără niciun disconfort ulterior. După tratament, nu mai este nevoie de o altă ședință, deoarece rezultatele se mențin pe o perioadă lungă de timp, în funcție de îngrijirea orală personală.

Lampa Zoom este un dispozitiv de ultimă generație care vă ajută să obțineți dinți mai albi într-o singură ședință. Nu numai că funcționează mai rapid decât metodele tradiționale, dar noua sa tehnologie ajută și la ameliorarea sensibilității și a durerii, oferind în același timp un rezultat eficient, fără a fi nevoie de anestezie.

 

Metoda de albire cu ajutorul lămpii Zoom este folosită de mulți dentiști renumiți din întreaga lume. Această procedură nu dăunează smalțului și dinților, fiind efectuată în cabinetul medicului stomatolog, sub atenta sa îngrijire, ceea ce o face o modalitate sigură de a vă lumina sănătatea dentară în mod natural!

 

Lampa Zoom este o modalitate rapidă și ușoară de a obține dinți mai albi. Mulțumită acesteia, sensibilitatea dentară a fost mult redusă, ceea ce o face sigură pentru pacienții de toate vârstele.

Cum acţionează, de ce este folosită Lampa Zoom și pașii spre un zâmbet mai alb

Lampa Zoom este un instrument excelent pentru accelerarea procesului chimic al gelului, sporindu-i eficiența și eficacitatea. În mod normal, acest gel de albire a dinților funcționează fără a fi nevoie să fie stimulat extern, dar efectele lor sunt mai puțin vizibile, cu o eficiență mai scăzută.

 

Pașii tratamentului de albire dentară cu lampa Zoom:

 

  • Înainte de a începe tratamentul de albire, medicul stomatolog va efectua un detartraj al dinților, urmat de un periaj profesional și de Air Flow, pentru o igienizare orală corectă.

 

  • Următorul pas este desensibilizarea dinților, o etapă importantă pentru persoanele care au o sensibilitate dentară mai mare. Se va alege nuanța dorită, în funcție de preferințele și nevoile pacientului, dar și de recomandările medicului stomatolog.

 

  • În urma acestor decizii, pacientului i se va pune un strat uniform de gel, urmând ca medicul să activeze lampa Zoom pentru albire. Acest tratament este sigur, confortabil și rapid, întreaga procedură putând dura între 10 și 15 minute și poate fi repetată până la obținerea nuanței dorite de către pacient.

Vrem să oferim zâmbete complete și sănătoase!