Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

În cadrul clinicii Smile Avenue, datorită medicilor specialiști și a tehnologiei avansate, găsești tot suportul de care ai nevoie pentru ca problema dinților lipsă să fie rezolvată rapid, cu rezultate satisfăcătoare.

 

Ce este implantologia?

 

Implantologia este specialitatea stomatologică chirurgicală prin care dinții pierduți sau grav deterorați sunt restaurați cu ajutorul implantului dentar. Confecționat din titan medical pur, implantul dentar este proiectat cu scopul de a înlocui rădăcina dintelui natural pierdut. Astfel, întreaga dantură este protejată, întrucât implantul asigură susținerea necesară pentru dinții limitrofi și, totodată, ajută la păstrarea integrității osului maxilar, evitând astfel resorbția acestuia.

Consecințele dinților lipsă

 

  • Resorbția sau atrofia oaselor maxilare

Dinții joacă un rol principal în conturarea feței, iar lipsa lor poate afecta vizibil estetica facială. Oasele maxilare se resorb și astfel, apare efectul estetic de îmbătrânire înainte de vreme.

 

  • Afectarea dinților vecini și a întregii danturi

Pierderea unuia sau mai multor dinți conduce la neregularități de masticație, forțele masticatorii fiind incorect distribuite, fapt ce care afectează sănătatea dinților vecini și a gingiilor.

 

  • Apariția afecțiunilor gastrice

Imposibilitatea realizării corecte a masticației afectează de asemenea procesarea corectă a alimentelor, digestia fiind îngreunată, fapt ce poate duce la apariția afecțiunilor gastrice.

 

  • Afectarea calității vieții sociale

Lipsa unuia sau mai multor dinți poate produce rețineri în a zâmbi sau probleme de pronunție, ceea ce poate influența negativ starea de bine.

Pregătiți să răspundem celor mai înalte exigențe, alegem întotdeauna soluții premium, de la producători de top în domeniu:

 

Implantul NeoBioTech

Prin calitatea sud coreeană, produsele NeoBioTech multumesc atât nevoile pacientului, cât si pe cele ale medicului, prin calitate și tehnologie inovativă. Implantul dentar NeoBioTech oferă rezitență pe termen lung, fixare optimă și stabilitate, cu timp redus de inserare și rezultate estetice de excepție, pentru un zâmbet perfect.

 

Avantajele Implantului NeoBioTech

 

  • 100% biocompatibil

Realizat din materiale biocompatibile, implantul dentar oferă atât rezistență mecanică ridicată cât și osteointegrare rapidă, riscul respingerii acestuia de către organism fiind eliminat.

  • Protejează întreaga dantură

Fiind integrat în țesutul osos, implantul dentar este stabil și confortabil, asigurând susținerea necesară pentru dinții limitrofi.

  • Soluție rezistentă și longevivă

Implantul dentar este mai longeviv față de punțile sau protezele dentare, însă, bineînteles, durata de viață a acestuia se află în strânsă legătură cu  igiena dentară corectă și controale regulate de rutină la medicul stomatolog.

  • Aspect estetic deosebit

Tratamentul cu implant dentar oferă estetica și funcționalitatea unui dinte natural. Zâmbești, vorbești și mănânci din nou cu confort și încredere!

 

Vrem să oferim zâmbete complete și sănătoase!